About meSaya merupakan dealer GSR Sdn Bhd yang sah. Sebelum menjadi dealer sah GSR, Saya lebih berminat untuk menyimpan emas. Tetapi apabila saya mendalami ilmu simpanan perak dengan lebih mendalam, saya teruja dengan perkembangan serta potensi simpanan perak yang semakin lama semakin meningkat.


Oleh itu, saya mengambil keputusan untuk serius di dalam bidang simpanan perak kerana potensi simpanan ini di masa akan datang berbanding emas yang semakin lama semakin sukar untuk saya memilikinya walaupun harganya dikatakan telah jatuh. 


Saya juga merupakan part time Internet Marketer (IMer) yang menjual ebook kemahiran di dalam pembuatan makanan. Anda boleh lihat produk saya di sini www.pakarrotisweetbun.com Diharap, Blog yang serba ringkas ini dapat membuka minda anda untuk mempertimbangkan perak sebagai portfolio simpanan anda.

Syarikat GSR juga mempunyai produk emasnya yang tersendiri. Oleh itu, ini memberikan lebih keuntungan kepada dealer untuk mempelbagaikan instrument pelaburan. Ikuti saya untuk bersama-sama menjadi JUTAWAN LOGAM :)

Ikhlas daripada,


Mohd Ismail Asmawi a.k.a Mawfiz
Jutawan logam
Pengedar Produk GSR Sdn Bhd
mohdismailasmawi@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Harga Spot logam